fredag 28 augusti 2015

Vecka 35

Så var den första hela veckan till ända!!
 Vi har hunnit med massor av saker.
Barnen har fått egna pärmar och lådor. Vi har ritat teckningar från första dagen och satt ihop den som ett jättefint pussel!! Vi har lekt olika namnlekar och börjar nu lära känna varandra. Spelat spel, lärt oss en ny ramsa, varit uppe i ute-klassrummet, lärt oss lite om ekorrar. Bl.a att de är fridlysta och att de använder svansen till att hålla balansen och att den även kan fungera som ett täcke :) !!  
Haft vår allra första idrottslektion, vilket verkligen var jättespännande och jätteroligt. 
Mycket att hålla reda på dock....
Vad ska vi göra här då?? -Ska man duscha före eller efter gympan?....-Vilka kläder är mina?....- Vart lägger man tvätten här då fröken?( läs kalsongerna)
-Vart har Ni dusch-handdukarna??
Veckan avslutades med terminens allra första storsamling. Då rektorn hälsade oss alla Välkommen Alla nya barn och vuxna på skolan ( Hela Förskoleklassen bl. a) fick komma fram och berätta vad de heter. Sen fick Sommarens alla födelsedagsbarn fick komma fram och hela skolan klämde i med födelsedags sången för dem!!
Det hela avslutades med lite Röris.

Lössen är redan på besök  i skolan,(dock inte i vår klass)  så titta NOGA, luskamma era barn! Så slipper vi vidare spridning. :) 
 Har man långt hår kan det vara bra att ha det uppsatt. 

Trevlig helg på ER alla stora som små!!

Nu är det slut veckan,
det är dags för fredags-myys…!!!

Gammelmor i Möja - Stickar på en tröja
Gammelfar i Järna - Tuggar på en kärna
Hela familjen Uller - Ligger huller-om-buller

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar