torsdag 15 september 2016

Veckobrev 37.

Hej igen alla föräldrar!
Ännu en vecka har gått, fylld med massor av jobb och aktiviteter. Den här veckan har vi tränat vidare på talkamraterna, likamedtecknet, läst och skrivit, valt en naturruta för att se årstidsväxlingar, sprungit Skoljoggen, lekt, pratat om att vara vänner o hur vi pratar till varandra, att olikheter bara är bra, våra klassregler mm mm. Vi tycker att veckorna går fort, som antagligen är ett mått på att det är roligt på jobbet:).
Skoljoggen fixade barnen med bravur, många slantar lämnades in som går till SOS´s barnbyar. Vi tittade på filmen om Skoljoggen och pratade sedan om hur olika förutsättningar vi har beroende på vart vi föds här i världen.
Läsläxan blir från torsdag till torsdag, första läsläxan är utdelad och ska läsas upp torsdag den 22 september. Barnen har fått grön eller röd läsebok, beroende på var de befinner sig i sin läsinlärning just nu. Det är otroligt viktigt att ni föräldrar är delaktiga och läser med era barn, ofta men korta stunder kan vara ett bra tips.
Kom ihåg föräldramötet nästa vecka måndag den 19 september. Samling i gymnastiksalen18.30, Ernstolof informerar och Nivrenaskolans rektor Anki kommer för att berätta lite om Nivrenaskolan. Därefter återsamlas vi i respektive klassrum.
Ha en trevlig helg o njut av de sista sommardagarna:)



Lite bilder att titta på kanske...:)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar