lördag 22 oktober 2016

Veckobrev v 42

Här kommer nu äntligen veckobrevet som ni alla väntat på...:)

Den här veckan har vi på gymnastiken tränat dansen som vi ska visa er på TORSDAG den                 27 oktober kl 18.30. Ta med er burkar och plastflaskor, gärna sorterat och klart som vi gemensamt stoppar ner i plastsäckar som vi beställt från "Pantamera". Representanter från skolforum har lovar att ställa upp med släpvagnar, så vi kan forsla iväg all pant.
Eleverna har efter omröstning mellan 5 olika organisationer valt att skänka pengarna till Cancerfonden. 5:ans elever presenterade först de olika organisationerna på en storsamling, så att vi kunde gå tillbaka till våra klasser för att diskutera och göra ett val.
*Torsdag den 27 oktober kl 18.30 träffas elever och föräldrar utanför sina kapprumsingångar, för att lägga över panten i "pantamera" säckarna. 
*Därefter är det dansuppvisning uppdelat på flera tillfällen samt fika till försäljning! Det kommer att finnas programblad uppsatta på ytterdörrarna så ni vet när klass 1 ska dansa! (Vi dansar tillsammans med 5:orna).
*Ta med kontanter eller så kan ni swicha till det nummer som finns uppskrivet vid fikaförsäljningen. *Alla pengar går till Cancerfonden.

Alla klasser kommer att baka något som säljs i vårt "skolcafé" (matsalarna).1a började baka i fredags och ska fortsätta under veckan och 1b ska starta nu på måndag.

Nog om detta...Snart är det Höstlov och vi vill påminna om att kontakta fritids om närvaro/ledig/tider!

Trevlig söndag önskar Frida & Marie



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar