fredag 7 april 2017

V. 14

Hej på er!


Ett tydligt vårtecken på skolan är när barnen börjar spela kula:). Det är roligt, men påminn era barn om att förvara kulorna i ryggsäcken som de sedan tar med sig in till klassrummet. Det händer att frestelsen kan bli för stor, kompisens kulor ser större och vackrare ut...
Vi jobbar nu på med att skriva så mycket som möjligt både på dator/ipad och med blyertspenna, barnen får även klura på lite problemlösningar och sortera ental och tiotal. Vi har på temat pratat om att återbruka, vad kan man återbruka och varför.
Skolan serverar efterrätt 1 gång i månaden på elevrådets initiativ. Eleverna får komma med förslag, samtidigt som köket måste hålla sig till riktlinjerna kring servering av fett och socker till barnen.   
Påsken närmar sig och "Talang- och mimfestivalen" är nu på skärtorsdag. Ni föräldrar som har barn som ska delta i festivalen, får smyga in och kika på ert barns uppträdande. Skolan kan tyvärr inte bjuda in alla föräldrar pga platsbrist, hur gärna vi än vill. Startlistan kommer att bli klar i början på veckan.
Onsdagens idrottslektion v 15 blir UTOMHUS, eftersom vi kommer att bära fram scenen i gymnastiksalen under tisdagen.
Nu har vi bara några utvecklingssamtal kvar, ni som inte har bokat tid - hör av er. Sms går jättebra:)

Det var allt för den här gången

Frida & Marie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar