torsdag 27 april 2017

Veckobrev v17

Hej!

Nu är det väl snart vår eller...? 
Barnen har, trots det omväxlande vädret, hittat både vitsippor och tussilago:)

Under den här veckan har vi jobbat vidare med taluppfattning, ental och tiotal, prövat på uppställning och problemlösning. Vi fortsätter att skriva i  Storybird, som är ett bildbaserat skrivprogram. Barnen blir motiverade att skriva till de bilder som de själva valt. Vi ska redovisa för varandra och på storsamlingar. Vi har även lånat böcker på bokbussen, något som är mycket uppskattat av barnen.

En grupp föräldrar har träffats och planerat för en gemensam aktivitet för 1a och 1b på Södra berget den 21 maj kl 16.00. Först går man Björnstigen och sedan grillar man det som man har med sig.Till avslutningen så kommer några familjer att ansvara för fikat. 

Vi vill förtydliga att den här bloggens uppgift är att förmedla information gällande skolan som är av intresse för 1:ans föräldrar, vårdnadshavare eller annan anhörig. Bloggen är "istället för" veckobrevet som tidigare skickades ut i pappersform. Informationen får inte kränka eller lämna ut enskilda individer. Om man har funderingar kring händelser som sker i skolan kan man ringa Marie, Frida eller Ernstolof.     
   
I morgon kommer hela skolan att vårstäda på skolgården samt grilla korv på baksidan:)

Fritids hälsar att det är dags att lämna in vilka dagar/veckor era barn ska vara lediga i sommar. Vi bifogar info.

Ha en trevlig helg!
Frida & Marie





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar